Rizespor Galatasaray ile berabere!

Rizespor evinde Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

Rizespor Galatasaray ile berabere!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yeni teknik direktörü Igor Tudor yönetiminde ilk maçına çıkan Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Geçen hafta Kayserispor'a yenilen ardından Riekerink'in görevine son veren sarı-kırmızılı ekip zirve yolunda ağır bir yara daha aldı.



Sakatlıkları nedeniyle Sneijder, Eren, Carole ve Hakan Balta'nın yanı sıra Tudor'un kararıyla kadroya alınmayan Bruma'dan yoksun olan Cimbom, 23. dakikada Podolski'nin attığı golle 1-0 öne geçti.

Öte yandan Alman golcü, Çaykur Rizespor’a karşı oynadığı üç lig maçında da birer gol attı. Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Çaykur Rizespor, 73. dakikada Özgür Çek'in attığı frikik golüyle skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda her iki takım da girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Igor Tudor ile ilk maçında 1 puan alan Galatasaray 40 puana yükseldi. Taraftarların istifaya davet ettiği Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor ise 20 puanını 20 yaptı.

Galatasaray, 2008 yılından bu yana Çaykur Rize deplasmanında kazanamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler