Rizespor Fenerbahçe'ye hazırlanıyor

 Spor Toto Süper Lig'de 8. Hafta maçında dün SAİ Kayseri Erciyesspor ile berabere kalan Çaykur Rizespor, önümüzdeki hafta oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenman teknik direktör Mehmet

Rizespor Fenerbahçe'ye hazırlanıyor

 Spor Toto Süper Lig'de 8. Hafta maçında dün SAİ Kayseri Erciyesspor ile berabere kalan Çaykur Rizespor, önümüzdeki hafta oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenman teknik direktör Mehmet Özdilek'in Rize’de olmaması nedeniyle yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetiminde gerçekleşti. Sakat olan oyuncuların katılmadığı antrenman yağmur altında yapıldı. Tedavi için il dışında bulunan Kağan ile hafif sakatlıkları bulunan Holosko ve Giray Kaçar çalışmalara katılmadı. Ayrıca Erciyes maçı öncesi sakatlanan Deniz Kadah antrenmanda yer almazken kaleci Serkan Kırıntılı ise havuzda çalıştı. Haftalardır takımı ile çalışmalara katılamayan oyuncular Ümit Korkmaz ve Liban Abdi’nin bugünkü antrenmanda yeniden takımları ile birlikte çalışmaya başladılar.

Karadeniz ekibinde Fenerbahçe maçı hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla sürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler