Rizespor Fahri'yi Kadroya Kattı

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Altan Aksoy ve Victoria Rave'den sonra daha önce de Çaykur Rizespor forması giyen Fahri Tatan'ı Beşiktaş Kulübü ile yapılan görüşmeler sonrası bir yıllığına kiraladıklarını söyledi.Ferah, Fahri'nin her

Rizespor Fahri'yi Kadroya Kattı

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Altan Aksoy ve Victoria Rave'den sonra daha önce de Çaykur Rizespor forması giyen Fahri Tatan'ı Beşiktaş Kulübü ile yapılan görüşmeler sonrası bir yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Ferah, Fahri'nin her zaman başarılı bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Fakat Beşiktaş'ta son zamanlarda istediği şansı bulmadı. Bizim de her zaman onun gibi kaliteli bir futbolcuya ihtiyacımız vardı. Beşiktaş ve Fahri ile yaptığımız görüşmeler sonrası kendisi bir yıllığına kiralık olarak yeniden takıma geri döndü'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ferah, ''Bize katkı sağlayacağına inandığımız futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Güçlü bir kadro oluşturma çabalarımız sürüyor. Taraftarımızın hiçbir endişesi olmasın'' diye konuştu.

Ferah, hoca arayışlarında ise son aşamaya gelindiği ve imza atılmadan isim vermek istemediklerini ifade etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor