Rizespor evinde başarı istiyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, bu sezon 4 deplasman maçından 7 puan aldıklarını hatırlatarak, “Bu başarıyı evimizde de sürdürmek istiyoruz” dedi.Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta deplasmanda zorlu Sivasspor maçını son dakikalarda bulduğu

Rizespor evinde başarı istiyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, bu sezon 4 deplasman maçından 7 puan aldıklarını hatırlatarak, “Bu başarıyı evimizde de sürdürmek istiyoruz” dedi.

Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta deplasmanda zorlu Sivasspor maçını son dakikalarda bulduğu golle 1-0 galip tamamlayarak, ligde kendisine orta sıralarda yer buldu.

Önceki hafta kendi evlerinde Balıkesirspor’a puan kaybı yaşadıklarını belirten Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Bu puan kaybının ardından moralimizi bozmadan Sivasspor maçına odaklandık. Özel uçakla şehrimiz esnafı, sivil toplum örgütleri ve basınımızla adeta çıkarma yaptığımız Sivas’tan sabırlı oynayıp, iyi mücadele ederek, 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sezon 4 zorlu deplasman maçı oynadık. Beşiktaş, Eskişehir ve Sivas’tan 7 puan çıkartarak zoru başardık. Bu başarımızı kendi sahamızda da sürdürmek istiyoruz. Bu hafta Kayseri Erciyesspor maçı ile kendi evimizde kazanamamanın verdiği strese son vererek ligde daha üst sıralarda olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

“KUPADA İDDİALIYIZ”

Her geçen gün daha da iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Ferah, “Takım olarak her geçen gün üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz. Takımımız Çarşamba günü Türkiye Kupası 3. turunda karşılaşacağı, Sebat Proje Trabzon Akçaabat maçı ve ardından Pazar günü ligin 8. haftasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Bizim hedefimiz; ligde olduğu gibi kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek olacak. Bunu başaracak teknik ve oyuncu kadromuz var. Bizim onlara güvenimiz tamdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler