Rizespor destek bekliyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, karşılaşmada taraftar desteğine çok ihtiyaçları olacağını, iç sahadaki kötü gidişata son vermek istediklerini söyledi.Ferah, Beşiktaş ile ha

Rizespor destek bekliyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, karşılaşmada taraftar desteğine çok ihtiyaçları olacağını, iç sahadaki kötü gidişata son vermek istediklerini söyledi.

Ferah, Beşiktaş ile hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştıklarını ve bu maçta artan taraftar desteğinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Sezon genelinde taraftar desteğinin oldukça düşük kaldığını ifade eden Ferah, "Bir takımın iç sahadaki en büyük gücü taraftarıdır. Biz sezonun ilk yarısında maalesef beklenen taraftar desteğini arkamıza alamadık. Her maç bizimle olan fedakar taraftarlarımızın yanında kupa maçındaki taraftar artışı bizi sevindirdi. Bu desteğin artarak devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Ligde telafisi olmayan maçların oynanmaya başladığını kaydeden Ferah, "Zorluklar ile mücadele edecek bir kadroya sahibiz. Bulunduğumuz yerden en kısa sürede uzaklaşmak için artık iç saha maçlarında da beklenen çıkışa Beşiktaş maçı ile geçmek istiyoruz. Bu maçta taraftarımız bizim için çok önemli. Beşiktaş maçında taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Onlardan 90 dakika boyunca takımımızı desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

Afrika Kupası'ndan henüz dönmeyen Viera dışında eksik oyuncuları bulunmadığını vurgulayan Ferah, "Viera dışında eksik oyuncumuz olmasa da sakatlıktan yeni çıkmış ve henüz hazır olmayan oyuncularımız var. Yeni transferimiz Kyle Lafferty takım ile sadece bir antrenmana çıkabildi. Her şeye rağmen sahada kim olursa olsun Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele eden bir takım olacak" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın üç gündür kentte olduğunu hatırlatan Ferah, "Rakibimiz çok geniş ve kaliteli bir kadroya sahip. Türkiye'nin en iyi uyum sağlayan kadrosu. Birbirleri ile saha içerisinde çok iyi yardımlaşıyorlar. Ayrıca çalışmalarını Rize'de sürdürdükleri için yol yorgunu olmayacaklar ama her şeye rağmen artık kendi saha ve seyircimizin avantajını kullanmak zorundayız. İç sahadaki kötü gidişimizi Beşiktaş maçı ile bitirmek istiyoruz" dedi.

Yeşil-mavili ekibin Beşiktaş karşısına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Oboabona, Giray Kaçar, Eren Albayrak, Sylvestre, Kıvanç Karakaş, Ümit Korkmaz, Obraniak, Sercan Kaya ve Holosko muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler