Rizespor coşacak

Yeni sezonda maçlarını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Rizespor ile anlaştığım gün söylediğim gibi Rize Süper Lig'in en zor deplasmanı olacak" dedi ÖNCELİĞİMİZ STOPER Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mehme

Rizespor coşacak
Yeni sezonda maçlarını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Rizespor ile anlaştığım gün söylediğim gibi Rize Süper Lig'in en zor deplasmanı olacak" dedi
 
ÖNCELİĞİMİZ STOPER
 
Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, günebakış’a önemli açıklamalar yaptı. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Özdilek, “Daha önce söylediğim gibi mevcut kadroyu koruyarak 4-5 oyuncu almayı düşünüyoruz. Bunun içinde çalışmalar devam ediyor. Murat Duruer'i aldık. Takıma katkı sağlayacak önemli bir transfer yaptık. Şimdi önceliğimiz defansa takviye yapmak. Takıma deneyimli ve kaliteli bir stoper almak istiyorum. Bunun içinde görüştüğümüz isimler var. Transfer bitmeden isim açıklamam doğru değil. Şuanda transferdeki önceliğimiz stoper" diye konuştu.
 
ACELE ETMEYECEĞİZ
 
Yabancı transfer konusuna değinen teknik direktör Mehmet Özdilek, "Yabancı transferinde hiç acele etmeyeceğiz. Futbol Federasyonunun ortaya koyduğu yabancı kontenjanı belli. Çaykur Rizespor'unda kadrosunda 7 tane yabancı oyuncu var. Bunların 5 tanesi oynayacak diğerleri oturacak.  Bizim bir tane yabancı hakkı kullanma şansımız var ve bunu çok doğru kullanmak istiyoruz. Yabancı konusunda acele edip hakkı yanlış kullanmanın hiç bir anlamı yok. Tek bir yabancı hakkımız olduğundan amacım takıma katkı sağlayacak eksiği giderecek iyi bir oyuncu almak. Yabancı transferi için çalışmalarımız devam ediyor. Acele etmeden en iyi transferi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
 
TRİBÜNLER DOLMALI
 
Yeşil-Mavili taraftarlara da önemli mesajlar gönderen Mehmet Özdilek, "Takımın ve stadın taraftarsız olma şansı yok. Ben de bir Karadenizli olarak Rize halkının futbolu ne kadar çok sevdiğini bilen biriyim. Yeni sezonda biz maçlarımızı dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Rize'nin Avrupa'da bile örneği az görünen bir stadı var. Atmosferi çok müthiş. Ben ilk günden beri söylediğim gibi Rize Süper Lig'in en zor deplasmanı olacak. Taraftar çok önemli olduğu için en büyük destekçimiz olacak. Rizespor taraftarı bize ve takımına pozitif enerji verecek. Rizespor ile anlaştığım gün söylediğim gibi Rize Süper Lig'in en zor deplasmanı olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor