Rizespor Beşiktaş'ı yenmek istiyor

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, şampiyonluk mücadelesi veren rakipleri Beşiktaş karşısına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.   Küme düşme hattından uzaklaşmak istediklerini ifade eden Başkan Metin Kalkavan, zorlu rakiplerini yenmeyi amaçladıkla

Rizespor Beşiktaş'ı yenmek istiyor
Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, şampiyonluk mücadelesi veren rakipleri Beşiktaş karşısına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
 
Küme düşme hattından uzaklaşmak istediklerini ifade eden Başkan Metin Kalkavan, zorlu rakiplerini yenmeyi amaçladıklarını belirtirken sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"KWEUKE DIŞINDA EKSİĞİMİZ YOK"
 
"Beşiktaş maçı, her 2 takım camiası için çok önemli. Beşiktaş ligde Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. Biz de ligde küme düşme hattından uzaklaşarak orta sıralarda kendimize yer bulmak istiyoruz. Beşiktaş karşısında futbolcularımız en iyi şekilde mücadele edecektir. Galibiyet için oynayacağız. Taraftarımızın desteği ile arzulu ve istekli bir futbolla rakibimiz karşısında en iyi sonucu alacağımıza inanıyoruz. Takımımda sakatlığı süren Kweuke dışında eksik oyuncu bulunmuyor."
 
MAÇTAN ÖNCE KONSER
 
"Turkcell Haftanın Maçı" etkinliği kapsamında Beşiktaş maçından önce Yeni Rize Stadı'nda bir konser gerçekleştirilecek. Müsabakadan önce stadyumda 16.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Volkan Arslan ve Murat Dalkılıç, konser verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor