Rize'nin muhtemel TS ilk 11'i

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Trabzonspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanarak ayağa kalkmak istiyoruz" dedi.Çalımbay, yaptığı açıklamada, ligde 13 haftadır kazan

Rize'nin muhtemel TS ilk 11'i

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Trabzonspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanarak ayağa kalkmak istiyoruz" dedi.

Çalımbay, yaptığı açıklamada, ligde 13 haftadır kazanamadıklarını ve beklentilerin uzağında kaldıklarını belirterek, "Bulunduğumuz durumdan uzaklaşmak için herkese görev düşüyor. Bütün takımın birbirine destek olması gerekiyor. Takımın bunu yapacağına inanıyorum. Takıma katılan arkadaşlarla gücümüz daha da arttı. Fizik olarak da iyi durumdayız. Trabzonspor maçı çok farklı olacak" diye konuştu.

Taraftarın her türlü sonuca rağmen takıma sahip çıktığını ifade eden Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Haftalardır kazanamamamıza rağmen desteğini hiç çekmedi. Onların desteği bize itici güç oluyor. En zor zamanda bile yanımızda olan taraftar her türlü övgüyü hak ediyor. Trabzonspor maçında da verecekleri destek gücümüze güç katacak. Trabzonspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanarak ayağa kalkmak istiyoruz."

Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu kaydeden Çalımbay, "İki komşu kentin zor ve çekişmeli mücadelesi olacak ama bizim galibiyete çok daha ihtiyacımız var. Kazanmak için sahada doksan dakika hiç oyunu bırakmadan mücadele etmemiz gerekiyor. Sahadaki mücadele nasıl olursa olsun Trabzon ve Rize aynı duyguları paylaşan şehirler. Tribünde taraftarlarımız birlikte olacaktır" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor'un Trabzonspor karşılaşmasına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Viera, Ahmet Görkem, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Aykut Akgün, Engin Baytar, Liban Abdi, Sercan Kaya ve Kweuke muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor