Rize'den Ünal Karaman'a teklif

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Abdulkadir Çakır, kısa süre içerisinde teknik heyet sorununu çözeceklerini söyledi. Çakır, yaptığı açıklamada, teknik direktör Metin Diyadin ile fikir ayrılığına düştüklerini ve karşılıklı ol

Rize'den Ünal Karaman'a teklif

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Abdulkadir Çakır, kısa süre içerisinde teknik heyet sorununu çözeceklerini söyledi.

Çakır, yaptığı açıklamada, teknik direktör Metin Diyadin ile fikir ayrılığına düştüklerini ve karşılıklı olarak yollarını ayırdıklarını belirtti.

Diyadin ile çalışmama kararı alınmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını ifade eden Çakır, ''Bülent Korkmaz, Osman Özdemir, Mesut Bakkal, Ünal Karaman'ın aralarında bulunduğu Çaykur Rizespor'a faydalı olacağına inandığımız, kariyeri belli isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Hepsi de başarılı olacağına inandığımız isimler. Henüz netleşen bir şey yok ama ikinci yarı hazırlıklarına yeni teknik direktörümüzle başlayacağız. Kısa sürede teknik heyet sorununu çözeceğiz'' dedi.

Çakır, ikinci yarı hazırlıklarının 29 Aralık'ta Antalya'da başlayacağını kaydederek, ''Bunun ardından yeni teknik direktörümüzle transfer konularını değerlendirip sonuçlandırmak istiyoruz'' diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor