Rize'den Transfer Atağı

Çaykur Rizespor Kulübü, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında oynayan İgor Gal ile NK Sloven Koprivnica takımında forma giyen İvan Radeljic'in transferleri konusundaki girişimlerini sürdürüyor.Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklam

Rize'den Transfer Atağı

Çaykur Rizespor Kulübü, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında oynayan İgor Gal ile NK Sloven Koprivnica takımında forma giyen İvan Radeljic'in transferleri konusundaki girişimlerini sürdürüyor.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her iki futbolcunun da transfer edilmesi için teknik direktör Samet Aybaba'nın olumlu rapor verdiğini belirterek, ''Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Hazırlık döneminde takımdaki eksiklikleri gördük. En kısa sürede hocamızın istediği futbolcuların transferini gerçekleştirmek istiyoruz. Amacımız transfer çalışmalarını çarşamba gününe kadar tamamlamak'' dedi.

Radeljic ve İgor Gal ile ilgili transfer girişimlerinin son noktaya geldiğini ifade eden Ferah, ''Özellikle defans bloğunda sıkıntı yaşamamak için bu iki futbolcuyu renklerimize bağlamak istiyoruz. Her iki futbolcuyu da izleyerek takıma faydalı olabileceklerini gördük. Hocamızın isteği doğrultusunda girişimlerimizi hızlandırdık. En kısa sürede bu iki transferi bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Ferah, yerli oyuncu arayışlarının da devam ettiğini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:
''Ligde adından söz ettiren güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bunun için de girişimlerimiz devam ediyor. Konyaspor'dan Ömer Gündostu ve Kayserispor'dan Ergün Teber'i transfer etmek için kulüp yetkilileri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük oranda iki kulüple de anlaşmaya vardık, ama kesin olarak anlaşma sağlamadan anlaştık demek istemiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler