Rize'den Fener'e gözdağı!

Çaykur  Rizespor'un bugün yaptığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Ali Adnan, "Pazar günkü müsabaka, asıl Fenerbahçe için zor bir maç" dedi. Ali Adnan, ligde son 3-4 maçtır performanslarının çok iyi olduğunu dile getirirken, "Bizim için değil, asıl

Rize'den Fener'e gözdağı!
Çaykur  Rizespor'un bugün yaptığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Ali Adnan, "Pazar günkü müsabaka, asıl Fenerbahçe için zor bir maç" dedi.
 
Ali Adnan, ligde son 3-4 maçtır performanslarının çok iyi olduğunu dile getirirken, "Bizim için değil, asıl Fenerbahçe için zor bir maç olacak. Onlar şampiyon olmak istiyor. Biz ise İstanbul’a rahat gidiyoruz. Zor bir maç olmayacak. Fenerbahçe karşısında kazanacağımıza inanıyoruz" dedi. Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonluğa oynayan oyuncular olduğuna da dikkati çeken Ali Adnan, şöyle devam etti:
 
“Ayrıca Avrupa tecrübeleri de var. Ancak özellikle bizim defansımız 3-4 maçtır çok iyi performansı ortaya koyuyor. Onların hücum oyuncularına geçit vermeyeceğiz.  Fenerbahçe’den çekinmiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler