Rize'de transfer nasıl gidiyor?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, “Rize’de ligde kalıcı olan bir takım olgusu oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.Çaykur Rizespor’un bu sezon başına geçen teknik direktör Mehmet Özdilek, sezon öncesi kamp çalışmal

Rize'de transfer nasıl gidiyor?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, “Rize’de ligde kalıcı olan bir takım olgusu oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Çaykur Rizespor’un bu sezon başına geçen teknik direktör Mehmet Özdilek, sezon öncesi kamp çalışmalarını ve transferi basın mensuplarına değerlendirdi. Erzurum’daki kampın çok iyi bir ortamda geçtiğini ifade eden Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, “Ardından Avusturya kampına geçtik. Kamp döneminde geçen seneki kadromuzu koruyup kiralık oyuncuları geri alıp görmek istedik. Hazırlık maçlarında iyi bir duruş sergiledik. Eksiklerimiz var mı? Tabi ki var. Bunları gidermeye çalıştık. Sonrasında kendi tesislerimize geldik. Hava şartları Rize’de zor. Ama buna rağmen durmadan çalışıyoruz. Şu an geldiğimiz durumda oyuncularla ilgili bazı kararlar verdik. Bugün yarın bunları açıklarız. Kadromuzda üç tane genç oyuncumuz var. Bunlar Ozan, Muhammet ve Yunus Emre üçü de çok yetenekli oyuncular. Onların oynamaları çok önemli. Tercihleri konusunda kendilerine yardımcı olacağız. Bu sene onları başka yerde gözlemleyip seneye onları değerlendirebiliriz. 5-6 oyuncuyu gönderip üç veya dört oyuncu alacağız, bir tanesi kaleci, bir tanesi ön tarafta oynayacak. Bulabilirsek orta sahaya bir oyuncu alacağız" ifadelerini kullandı.

"Yabancılardan gidecek olan yok. Bulabilirsek tanıdık yabancı bir isim alabiliriz" diyen Özdilek "Risk almayacağız. Bu şartlarda lig başlayacak. Hayal kurmayıp hayal vermiyorum. Devamlılık olan bir takım olgusu yaratmaya çalışıyorum. Geçen yıl futbol tarihinde enteresan işler oldu. Çıkan hiçbir takım düşmedi. Biz bu yılda bu ligin bir parçası olmak için çalışacağız. Bir diğer hedefimiz geçen yılki yerimizin üstünde olmayı hedefleyeceğiz. Lig ne getirecek belli olmaz. Nasıl başladığımız önemli değil. Nasıl bitirdiğimiz önemli. İnsanlar bitimi hatırlıyor, başlangıcı değil. Gerçekleri konuşup anlatacağız. Geçen yıl evimizde çok kaybettik. Bunu değiştireceğiz. İçerde dışarıda kaybetmeyen, kaybetmese de alkışlanan bir takım olacağız. Bunun sözünü verebilirim. Bahane değil çözüm üreteceğiz. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

İMZA ATMADAN İSİM PAYLAŞMIYORUZ

Gündemlerinde birkaç oyucu isminin transfer listelerinde olduğunu söyleyen Özdilek, “İmza atmadan isim söylemek havada kalabilir. Bu yüzden görüştüğümüz isimleri imza atılmadan paylaşmıyoruz. İmza olur olmaz sizinle paylaşacağız. Gelen oyuncunun takıma fayda sağlamasını istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Takımda Leonard Kwueke haricinde önemli bir eksiğimiz, sakatımız yok. Onu da kısa sürede aramıza hazırlamak için gayret ediyoruz. Hedef olarak şimdiden Avrupa’yı gösterip hayal tacirliği yapmaya gerek yok. Biz ayağımızı yere basarak oynayıp en iyisi için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor