Rize'de teknik direktör balkondan düştü

Türkiye'de çeşitli amatör ve profesyonel kulüplerde teknik direktör olarak görev yapan Miraç Yeniay, Rize'deki evinin balkonundan düşerek öldü. Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı köyündeki bir evde yalnız yaşayan Miraç Yeniay'ın Sabah saatlerinde evinin bahçes

Rize'de teknik direktör balkondan düştü
Türkiye'de çeşitli amatör ve profesyonel kulüplerde teknik direktör olarak görev yapan Miraç Yeniay, Rize'deki evinin balkonundan düşerek öldü.
 
Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı köyündeki bir evde yalnız yaşayan Miraç Yeniay'ın Sabah saatlerinde evinin bahçesinde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık görevlilerine bildirdi.
 
Bahçeye gelen jandarma ekiplerince yapılan kontrolde Yeniay'ın evinin balkonundan düşerek hayatını kaybettiği anlaşıldı. Teknik direktör Yeniay'ın cesedi, jandarmanın incelemesi sonrası otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
 
Türkiye'de uzun yıllar çeşitli amatör ve profesyonel kulüplerde teknik direktör olarak görev yapan, son olarak da kısa süre Ardeşengücü Spor Kulübü'nü çalıştıran Miraç Yeniay'ın kesin ölüm sebebinin otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor