Rize'de savaş ilanı

Yeşil-Mavililerde Teknik Direktör Uğur Tütüneker, 90 dakika sahada savaşan bir takım olmak zorunda olduklarını belirterek, "Başarının yolu savaşmaktan geçer. Bunu yapmayan futbolcu da kendisini kulübede bulur" dedi Süper Lig'in ikinci devresine Gençlerbir

Rize'de savaş ilanı
Yeşil-Mavililerde Teknik Direktör Uğur Tütüneker, 90 dakika sahada savaşan bir takım olmak zorunda olduklarını belirterek, "Başarının yolu savaşmaktan geçer. Bunu yapmayan futbolcu da kendisini kulübede bulur" dedi
 
Süper Lig'in ikinci devresine Gençlerbirliği yenilgisiyle başlayan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Uğur Tütüneker, dünkü antrenman öncesinde oyuncuları ile bir toplantı yaptı ve Karabükspor maçının önemine dikkat çekti. Lig'de oynadıkları son 2 deplasman maçını kazandıklarını ancak kendi sahalarında kazanamadıklarının altını çizen Tütüneker, "Bu duruma artık son vermek zorundayız. Geçmişi unutun. Futbolun dünü yoktur. Artık o maçlar geride kaldı. Şimdi geleceğe bakın. Bunun içinde Karabük maçını kazanmalıyız. İki taraf açısından da zor ama keyifli bir mücadele olacak. Kazanmak istiyoruz, aslında buna mecburuz. Bu bilinçle sahaya çıkın ve bu maçı kazanın" diye konuştu.
 
Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü Uğur Tütüneker, Lig'in bundan sonraki bölümünün üst düzeyde maçlara sahne olacağını da belirterek futbolcularına uyarılarına devam etti. Tütüneker; "Artık her takım teknik olarak ne kadar üst düzeyde olursa olsun, sahada canla başla mücadele etmek zorunda. Bunu biz de en üst düzeyde yapmak zorundayız. Aksi halde başarılı olamayız" dedi. Futbolda kıran kırana mücadelenin öne çıktığına dikkat çeken genç çalıştırıcı, "Sahada varını yoğunu ortaya koyan, 90 dakika boyuca canla başla mücadele eden bir takım olmak zorundayız. Başarının yolu savaşmaktan geçer. Bunu yapmayan futbolcu da kendisini kulübede bulur" ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor