Rize'de salon futbolunda şampiyonlar belli oldu!

Rize'de Okul Sporları Gençler Futsal Müsabakaları sona erdi.   Genç erkeklerde 27, genç kızlarda 9 Okul Takımı'nın katılımıyla yapılan ve 10 gün boyunca devam eden müsabakaların grup elemeleri Pazar ve Güneysu spor salonlarında gerçekleştirildiapıldı. Gru

Rize'de salon futbolunda şampiyonlar belli oldu!
Rize'de Okul Sporları Gençler Futsal Müsabakaları sona erdi.
 
Genç erkeklerde 27, genç kızlarda 9 Okul Takımı'nın katılımıyla yapılan ve 10 gün boyunca devam eden müsabakaların grup elemeleri Pazar ve Güneysu spor salonlarında gerçekleştirildiapıldı. Gruplarında dereceye giren 4 erkek, 4 kız okul takımı final müsabakalarında Güneysu Spor Salonu'nda karşı karşı geldiler. Müsabakalar sonunda genç erkeklerde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Rize merkez), genç kızlarda Ali Metin Kazancı Rize Lisesi il birincisi olarak 20-22 Ocak 2016 tarihleri arasında Gümüşhane de yapılacak müsabakalarda Rize'yi temsil etme hakkı kazandı.
 
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa ve okul müdürleri tarafından verildi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin okul sporlarına vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan takımlara ve sporculara başarılar diledi.
 
20151218aw608139_01.jpg
 
20151218aw608139_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler