Rize'de olay maç!

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile Beş

Rize'de olay maç!
Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.
 
Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile Beşiktaş oldu.
 
Konuk takım Beşiktaş'a galibiyete getiren golleri 59. dakikada Jose Ernesto Sosa ve 88. dakikada penaltıdan Demba Ba kaydederken, ev sahibi ekip Çaykur Rizespor'un tek sayısı ise 62. dakikada Sercan Kaya'dan geldi.
 
Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 44'ye yükselterek Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna otururken, bu sezon kendi sahasında galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor ise 17 puanda kaldı.
 
Ligde önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor, sahasında Mersin İdmanyurdu'nun konuk edecek. Beşiktaş ise Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.
 
Öte yandan Çaykur Rizespor'da, 55. dakikada Kıvanç Karakaş ve 65. dakikada Koray Altınay kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve ev sahibi ekip müsabakayı 9 kişi ile tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor