Rize'de maçta olaylar çıktı

Çarkur Rizespor-Manisaspor maçı konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle devam ediyor ve artık son dakikalar oynanıyordu. Skordan memnun olmayan ev sahibi ekibin taraftarları yönetimi ve teknik heyeti istifaya çağırdıktan sonra koltukları kırarak sahaya atmaya başla

Rize'de maçta olaylar çıktı
Çarkur Rizespor-Manisaspor maçı konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle devam ediyor ve artık son dakikalar oynanıyordu. Skordan memnun olmayan ev sahibi ekibin taraftarları yönetimi ve teknik heyeti istifaya çağırdıktan sonra koltukları kırarak sahaya atmaya başladı. Bunun üzerine hakem Cüneyt Çakır oyunu durdurdu. Polis taraftarları müdahale ederken, bir süre sahada olayların son bulmasını bekleyen Çakır, daha sonra diğer hakemlerle birlikte soyunma odasına gitti.

Futbolcular ise saha içinde olayların son bulup hakemlerin tekrar sahaya dönmesini bekledi.

Ortamın sakinleşmesinin ardından hakemler oyun alanına geldi, anons yapıldı ve yaklaşık 10-15 dakikalık bir duraklamanın ardından karşılaşmanın son bölümleri oynandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor