Rize'de de hakem isyanı!

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarının son haftasında Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka'da, teknik direktör Reha Kapsal, ilk yarı boyunca iyi bir performans sergilediklerini belirterek, oyuncularını kutladı.Kapsal maçtan sonra yaptığı açıklamada, yağmu

Rize'de de hakem isyanı!

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarının son haftasında Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka'da, teknik direktör Reha Kapsal, ilk yarı boyunca iyi bir performans sergilediklerini belirterek, oyuncularını kutladı.

Kapsal maçtan sonra yaptığı açıklamada, yağmurun ağırlaştırdığı sahada gerektiği gibi oynadıklarını ifade etti. Oyuncularının galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduğunu anlatan Kapsal, şöyle dedi:

''İlk 15 dakikada 3 net gol fırsatı yakaladık. Bunları değerlendirsek sonuç çok daha farklı olabilirdi. Oyuncularımı hem bu maç için, hem ilk yarı performansları için kutluyorum. Nefis bir ilk yarı geçirdik. Herkesten, bütün birimlerden destek gördük. Biz teknik ekip olarak bir amaca araçlık yapmaya çalışıyoruz. İnşallah ikinci yarıda da bu performansı sürdürür, Karşıyaka'yı çok iyi noktalara getiririz.''

Karşılaşmadan sonra Karşıyakalı futbolcular galibiyet nedeniyle büyük sevinç yaşadı. Yeşil-kırmızı futbolcular, soyunma odasında teknik direktör Kapsal'a tezahüratta bulunarak sevgilerini dile getirdi.

Diğer yandan, Karşıyakalı futbolcu Yunus Altun, maçta Çaykur Rizespor ceza alanı içinde kendisinin yerde kaldığı pozisyonda hakemin penaltı kararı vermesinin doğru olduğunu, arkadan itildiğini söyledi.

-ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ-

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır ise müsabakanın hakeminin maçın sonucunu etkilediğini söyleyerek, şöyle konuştu:

''Baklava çalanlara bu ülkede verilen cezalar belli. Emek çalanların da cezalandırılması lazım. Oğuz Sarvan bunları görmüyor mu? Rize'nin hakkını kimseye yedirmeyiz. Bugün verilen penaltı kararını herkes gördü.''

Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Çağatay Rüştü Şalap da maçla ilgili fazla konuşmayacağını belirterek, ''Adalet dağıtması gerekenler adaleti dağıtmazsa bu sonuç ortaya çıkar'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor