Rize'de Ali Adnan isyanı!

Çaykur Rizespor'un Irak U20 Milli Takımı'nda gösterdiği performansın ardından 600 bin Euro bonsvervis ödeyerek renklerine bağladığı Ali Adnan, geçen sezona damga vuran isimlerdendi.Ancak oyuncunun adının sıkça transfer söylentileriyle anılması kafasını ka

Rize'de Ali Adnan isyanı!

Çaykur Rizespor'un Irak U20 Milli Takımı'nda gösterdiği performansın ardından 600 bin Euro bonsvervis ödeyerek renklerine bağladığı Ali Adnan, geçen sezona damga vuran isimlerdendi.

Ancak oyuncunun adının sıkça transfer söylentileriyle anılması kafasını karıştırdı ve takıma katkısı bu sezon azaldı. Formasını Eren Albayrak'a kaptıran 22 yaşındaki futbolcunun durumundan teknik direktör Hikmet Karaman da şikayetçi. Bu konuda bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam, "Ali Adnan’ı televizyonda seyredince müthiş oyuncu olarak görüyorduk ama bunu yalnızca top ayağındayken sergiliyor. Sadece hücumsal yönlerini görüyoruz. Bunu onunla da konuştum eğer oynamak istiyorsa defansif anlamda kendisini geliştirmesi gerekiyor” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor