Rize-TS maçından notlar!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor rize'de karşı karşıya geldi. İşte karşılaşmadan bazı notlar...TRABZONSPOR’DAN İLGİNÇ ANNELER GÜNÜ KUTLAMASITrabzonspor’un internet sitesinin giriş sayfasında Anneler Günü’nü kutlayan me

Rize-TS maçından notlar!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor rize'de karşı karşıya geldi. İşte karşılaşmadan bazı notlar...

TRABZONSPOR’DAN İLGİNÇ ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Trabzonspor’un internet sitesinin giriş sayfasında Anneler Günü’nü kutlayan mesajı dikkati çekti. Şike sürecine vurgu yapılan mesajda, ''Bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Biz bugüne kadar analarımızın ak sütü gibi hak ve helal olanı aldık" ifadesi kullanıldı.

 

"BOSİNGWA SON ANDA KADRODA" 2. SAYFADA

BOSİNGWA SON ANDA KADRODA

Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmanın son bölümlerinde sakatlanmasına rağmen oyunu tamamlayan Bosingwa, Çaykur Rizespor karşısında takımdaki yerini aldı. Hafta boyunca takımdan ayrı olarak çalışıp tedavi gören Portekizli oyuncunun, bu sabah teknik direktör Ersun Yanal’la yaptığı görüşmenin ardından maç kadrosuna alındığı bildiridi.

 

"CARDOZO İLK 11’DE" 3. SAYFADA

CARDOZO İLK 11’DE

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçına göre kadroda 3 değişiklik yaptı. Geçen haftaki karşılaşmada forma giyen Aykut Demir, Mustafa Akbaş ve Fatih Atik’i yedek kulübesine çeken tecrübeli teknik adam, bu futbolcuların yerine Salih Dursun, Yusuf Erdoğan ve Cardozo’yu ilk 11’de sahaya sürdü.

 

"TRABZONSPOR'DA 9 EKSİK" 4. SAYFADA

TRABZONSPOR'DA 9 EKSİK

Trabzonspor’da Yatabare, Aytaç ve Musa Nizam sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken İshak Doğan, Sefa Yılmaz, Belkalem, Onur, Constant ve Ferhat Rize’ye götürülmedi.


"YUSUF 93 GÜN SONRA İLK 11’DE" 5. SAYFADA

YUSUF 93 GÜN SONRA İLK 11’DE

Trabzonspor’un ligin 19’uncu haftasında 2 Şubat’ta Fenerbahçe'yle oynadığı maçta sakatlanan Yusuf Erdoğan, tam 93 gün sonra ilk 11’de kendine yer buldu. Beşiktaş maçında ikinci yarıda oyuna dahil olan Yusuf Erdoğan, Çaykur Rizespor maçında sol bekte görev yaptı.

 

"50 DAKİKALIK YOLCULUK" 6. SAYFADA

50 DAKİKALIK YOLCULUK

Trabzonspor’un karayoluyla gittiği tek deplasman olan Çaykur Rizespor maçı için bordo mavililer, öğle yemeğinin ardından saat 13.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden hareket etti. Takım otobüsüyle yaklaşık 50 dakika süren bir yolculuğun ardından Rize’ye ulaşan kafile, sorunsuz şekilde Yeni Şehir Stadı’na giriş yaptı.

 

"MİSAFİR SEYİRCİ TRİBÜNÜ BOŞ KALDI" 7. SAYFADA

MİSAFİR SEYİRCİ TRİBÜNÜ BOŞ KALDI

Trabzonspor’un Gençlerbirliği maçında aldığı tribün kapatma cezası nedeniyle bordo mavili taraftarlar, deplasmandaki Çaykur Rizespor maçını izleyemedi. Yeni Şehir Stadyumu’ndaki misafir seyirci tribünü ise boş kaldı.

 

"ADALET BAKANI DA İZLEDİ" 8. SAYFADA

ADALET BAKANI DA İZLEDİ

Çaykur Rizespor karşılaşmasını Adalet Bakanı Kenan İpek ile Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da izledi.

2000 TARAFTAR İZLEDİ

Ligde kümede kalma savaşı veren Çaykur Rizespor'u taraftarları, Trabzonspor karşısında yalnız bıraktı. Yeni Şehir Stadyumu'nun tribünlerinde yaklaşık 2000 taraftar takımlarını destekledi.

 

"İKİ TAKIM DA TRİBÜNLERİ SELAMLADI" 9. SAYFADA

İKİ TAKIM DA TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Maçın başlama düdüğü öncesinde tribünlerin "İki takım el ele tribünlere" tezahüratı üzerine, her 2 takımın oyuncuları da birlikte tribünleri selamladı.

MADDE BAĞIMLILIĞI PANKARTIYLA SAHAYA ÇIKTILAR

Çaykur Rizesporlu futbolcular, sahaya "Hayata gülümseyen gözler madde bağımlılığına hayır der" yazılı pankartla çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor