Rize Teknik Direktörünü Buldu

Çaykur Rizespor, Samet Aybaba'nın istifasından sonra yaşadığı teknik direktör sorununu Saffet Susiç ile anlaşarak çözdü.Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Saffet Susiç ile prensip anlaşmasına vardıklarını sö

Rize Teknik Direktörünü Buldu

Çaykur Rizespor, Samet Aybaba'nın istifasından sonra yaşadığı teknik direktör sorununu Saffet Susiç ile anlaşarak çözdü.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Saffet Susiç ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Susiç ile daha öncede birlikte çalıştıklarını anımsatan Ferah, ''Çaykur Rizespor'da kısa bir dönemde olsa çalışma fırsatı bulmuştuk. Görev yaptığı süre içerisinde uyumlu çalışma süresi geçirdik. Samet Aybaba'nın görevden ayrılmasının ardından kendisi ile prensipte anlaşmaya vardık. İnanıyorum ki, hocamızla içinde bulunduğumuz sıkıntılı dönemden çok rahat çıkacağız'' dedi.

Resmi sözleşmenin henüz imzalanmadığını kaydeden Ferah, ''Kendisi ile bir araya gelip ufak ayrıntıları ve detayları görüşeceğiz. Hocamız zaten takımı yakından tanıyor. Yardımcıları yarın Rize'ye gelerek takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlayacak. Hocamız da en yakın zamanda Rize'de olacak'' diye konuştu.

KÜRŞAT'IN TRANSFERİ

Öte yandan, transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor'un, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Kürşat Duymuş ile de prensip anlaşmasına vardı.

Basın sözcüsü Ferah, defansta sıkıntı yaşandığını kaydederek, şöyle konuştu: ''Kürşat Duymuş, daha öncede birlikte çalıştığımız bir oyuncu. Kendisi ile prensipte anlaşmaya vardık. Ancak Kayseri Erciyesspor ile bonservis sorunun giderilmesi için görüşmelerimiz devam ediyor.'' Kürşat'ın Rize'de olduğu ve bonservis sorunun çözülmesi halinde yarın takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor