Rize Sivas'ı devirdi

Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Sivasspor karşı karşıya geldi.Yeni Rize Şehir Stadı'dan oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Fırat Aydınus'un düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile Ça

Rize Sivas'ı devirdi

Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Yeni Rize Şehir Stadı'dan oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Fırat Aydınus'un düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile Çaykur Rizespor oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 46. ve 50. dakikalarda Leonard Kweuke kaydederken, konuk takım Sivasspor'un tek sayısı ise 52. dakikada Burhan Eşer'den geldi.

Alınan bu sonucun ardından Çaykur Rizespor, puanını 25'e yükseltirerek ateş hattında altın değerinde bir 3 puanın sahibi olurken; Sivasspor ise 24 puanda kaldı.

Ligde Çaykur Rizespor deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. Sivasspor ise sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor