Rize Mersin'de yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig üçüncü hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrı

Rize Mersin'de yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig üçüncü hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-0'lık skor ile Mersin İdmanyurdu oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Servet Çetin ve 82. dakikada Sinan Kaloğlu kaydederken, konuk takım ise karşılaşma boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Mersin İdmanyurdu, puanını 4'e yükseltirken, Çaykur Rizespor ise 2 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Mersin İdmanyurdu, Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olurken; Çaykur Rizespor ise, sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor