Rize Karabük maçını düşünüyor

Çaykur Rizespor Tesisleri'nde teknik direktör Oktay Çevik nezaretinde çalışmalarını sürdüren Rizesporlu futbolcular günü tek idmanla tamamladı. İdman öncesi Teknik Direktör Oktay Çevik, futbolcularını toplayarak yarın saat süren bir toplantı yaptı. Çevik'

Rize Karabük maçını düşünüyor

Çaykur Rizespor Tesisleri'nde teknik direktör Oktay Çevik nezaretinde çalışmalarını sürdüren Rizesporlu futbolcular günü tek idmanla tamamladı. İdman öncesi Teknik Direktör Oktay Çevik, futbolcularını toplayarak yarın saat süren bir toplantı yaptı. Çevik'in toplantı sırasında gergin olduğu gözlendi.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizesporlu futbolcu Hasan, takımı Süper Lig'e çıkartacaklarını söyleyerek, "Taraftarımızın bunun böyle gideceğini düşünmesin. Bu durumu düzelteceğiz. Bu sene de Süper Lig'e çıkartacağız. Futbolun içinde bunlar var. Üç hafta ardarda mağlubiyet almamız söylentilere neden oldu. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu hafta Karabükspor'u mağlup ederek yeniden yükselişe geçmek istiyoruz. Karabük'e gidip üç puan alıp döneceğiz" dedi.

Teknik direktör Oktay Çevik ise yaptığı açıklamada, aynı heyecanla hedefe doğru ilerleyeceklerini belirterek "Futbolcularımızla belli bir puan standardına girmemiz gerektiğini konuştuk. İki üç haftalık mağlubiyetlerde takım içerisinde de sıkıntılar oluyor. Biz yolumuzu belirlemişiz. Bu yolda eğilmeden, bükülmeden devam edeceğiz. Şu anda 15 puan var. Beş maç. Bu camia bir arada olduğunda çok daha büyük zorlukları da aşmıştır. En küçük bir umutsuzluğumuz ve kırılganlığımız yoktur. Aynı heyecanla devam ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler