Rize ile Trabzon arasındaki dostluğa

Trabzonspor, İstanbul'dan dönen Çaykur Rizespor U21 takımını taşıyan otobüse Trabzon'un Araklı ilçesinde atılan taş ile yapılan saldırı konusunda açıklamda bulundu.Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan aç.ıklamada "İstanbul Başakşehir müs

Rize ile Trabzon arasındaki dostluğa

Trabzonspor, İstanbul'dan dönen Çaykur Rizespor U21 takımını taşıyan otobüse Trabzon'un Araklı ilçesinde atılan taş ile yapılan saldırı konusunda açıklamda bulundu.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan aç.ıklamada "İstanbul Başakşehir müsabakasından dönen Çaykur Rizespor U21 takımını taşıyan takım otobüsüne dün akşam Trabzon'un Araklı ilçesinde atılan taş Rize ile Trabzon arasındaki dostluğa karşı yapılmış bir saldırı olarak tarafımızdan değerlendirilmiştir. Her iki kardeş kulüp ve şehir arasında uzun yıllara dayanan büyük dostlukların atılan bir taşla bozulmayacağını, aksine kardeş iki kulübün dostluk bağlarının artarak devam edeceğini belirtmek isteriz. Böylesine provokatif eylemleri kınadığımızı bir kez daha belirterek, teknik ekip, sporcu kardeşlerimiz ve yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler