Rize için her maç final

Çaykur Rizespor'da ligin son dönemicine girilirken tüm maçlara final gözüyle bakılıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, Konyaspor karşısında mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.   Ligin ikinci yarısındaki perfomansın kendilerine yakışmadığını belirten

Rize için her maç final
Çaykur Rizespor'da ligin son dönemicine girilirken tüm maçlara final gözüyle bakılıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, Konyaspor karşısında mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.
 
Ligin ikinci yarısındaki perfomansın kendilerine yakışmadığını belirten Karaman, düşündükleri puanın altında kaldıklarını söyledi.
 
Karaman, "Elbette bunda üst üste gelen sakatlıklar önemli etken oldu. Umarım Torku Konyaspor maçı ile başlayacak galibiyet serimizin arkası gelir. Torku Konyaspor maçında sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağız. Oyuncu arkadaşlarımın iyi niyetinden ve gayretinden endişem yok. Bizim için her maç yeni bir heyecan ve final olacak. Konya maçından alacağımız galibiyet bizi çok farklı yönlere getirecektir" diye konuştu.
 
"BASİT HATALAR YAPTIK"
 
Galibiyetin oyun, moral ve sorumluluk anlamında başlangıç olacağını umut ettiğini vurgulayan Karaman şunları söyledi:
 
"Elbette takımım aldığı sonuçlarla beni mutlu etmiyor. Futbolun meyvesi gol. 2'nci yarıda oynadığımız maçlarda basit hatalardan goller yedik. Bu konuda ciddi zafiyetimiz var. Bu kadar çalışmamıza rağmen anlık dalgınlıklar bize pahalıya mal oldu. Özellikle basit hatalardan gol yememiz bizim gibi bir takıma yakışmıyor. Ancak bu değişecek ve lehimize gelişecektir. Bunun başlangıcının Torku Konyaspor maçında olacağını ümit ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor