Rize Farklı Yenilgiye Üzüldü

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'a 5-1 yenilen Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, farklı yenilgiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 3 haftasında taraftarlarını hayal kırıkl

Rize Farklı Yenilgiye Üzüldü

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'a 5-1 yenilen Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, farklı yenilgiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 3 haftasında taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattıklarını belirterek, ''Amacımız bu maçta en azından puan almaktı. Fakat hiç beklemediğimiz bir sonuç aldık. Trabzonspor maçını farklı kaybettiğimiz için üzgünüz'' dedi.

Çaykur Rizespor camiasında her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Ferah, şöyle devam etti:
''Puan cetvelinde iyi yerde olmadığımız gibi oyun olarak da henüz istediğimiz düzeyde değiliz. Fakat geçtiğimiz hafta yaptığımız oyuncu takviyeleri ve bu hafta içi yapacağımız takviyelerle kadromuzu daha da güçlendireceğiz. Hocamızın da belirlenmesi ile çok iyi işler başaracağız. Bizim sadece moral bulmamız için alacağımız bir galibiyete ihtiyacımız var.''



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor