Rize ekibi sponsorunu buldu

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile salon ve forma reklamı karşılığında sponsorluk anlaşması imzaladı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sultan Rau

Rize ekibi sponsorunu buldu
Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile salon ve forma reklamı karşılığında sponsorluk anlaşması imzaladı.
 
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun, Ankara'daki Spor Toto Teşkilat Başkanlığında bir araya gelerek, söz konusu reklam anlaşması ile ilgili sözleşmeyi imzaladığı belirtildi.
 
Oğuz, Rize’ye gelerek kendilerinden Avrupa kupasını isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın referansları sayesinde gerçekleştirdikleri bu sözleşmenin hentbol sporunun gelişimine ciddi katkılar sağlayacağını söyledi.
 
Anlaşmanın kulüpleri ile hentbol sporuna hayırlı olmasını dileyen Oğuz, sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
 
aa_picture_20140625_2641839_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor