Rize Delibalta'nın peşinde

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için temaslarını sürdüren Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği'nin golcü futbolcusu Oktay Delibalta'nın peşine düştü. Mehmet Özdilek yönetiminde yeni bir döneme başlayacak olan ve bununla da üst sıraları hedefleyen Y

Rize Delibalta'nın peşinde
Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için temaslarını sürdüren Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği'nin golcü futbolcusu Oktay Delibalta'nın peşine düştü. Mehmet Özdilek yönetiminde yeni bir döneme başlayacak olan ve bununla da üst sıraları hedefleyen Yeşil-Mavililer transfer çalışmalarını da bu doğrultuda yapıyor. Yabancı kontenjanı nedeniyle 1 yabancı oyuncu alacak olduğundan bunu da nokta atışı yapmak isteyen Çaykur Rizespor'un yerli listesi ise oldukça kabarık. Antalyaspor'dan Murat Duruer ile anlaşmaya varan ve başarılı orta saha oyuncusu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Çaykur Rizespor' da Teknik direktör Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği'nden eski öğrencisi Oktay Delibalta'nın da transfer edilmesini istedi.
 
20 MAÇTA 4 GOL ATTI
 
Forvete yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Çaykur Rizespor'un ilk tercihi olan Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu'na transferine Bilic'in izin vermemesi üzerine harekete geçen Yeşil-Mavililer rotasını Oktay Delibalta'ya çevirdi. Gençlerbirliği ile sözleşmesi biten ve birçok Süper Lig takımının radarına giren Oktay geride kalan sezonda 20 maçta 4 gol attı. İlk olarak Mehmet Özdilek'in görüşüp olumlu yanıt alındığı öğrenildi. Transfer komitesi başkanı Koray Deniz'in Oktay ile bugün ya da yarın masaya oturup transfere son noktayı koyması bekleniyor. Öte yandan Yeşil-Mavililer gurbetçi oyuncular içinde yoğun bir mesai harcıyor. Çaykur Rizespor, bir süredir yakın takibe aldığı genç bir isimi de renklerine bağlamak istiyor.
 
GELMEYE HAZIR
 
Rizespor’un Almanya' da Stutgart forması giyen 20 yaşındaki Sinan Gümüş'ü renklerine katmak için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Asıl yeri forvet arkası olan ancak sağ ve sol kanatta da oynayan Sinan için temaslar devam ediyor. Şuan da Almanya U20 oyuncusu olan 1.79 boyunda güçlü fiziği ile dikkat çeken Sinan Rizespor'a gelmeyi istiyor. Sinan'ın transferindeki engel ise bonservisi. Stuttgart'ın Sinan için 1 Milyon EURO istediği Rizespor'un da 500 bin EURO teklif ettiği bildirildi. Rizespor Sinan'ın transferini gerçekleştirirse çok kaliteli bir oyuncuyu renklerine bağlamış olacak. Öte yandan Yeşil-Mavililer Özdilek'in istemiş olduğu isimlerden olan Gaziantepspor' dan Orhan Gülle'yi transfer etmek için temaslarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor