Rize Bolu'yu yenmek istiyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Metin Diyadin, hafta sonu deplasmanda Boluspor ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi. Diyadin, yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'de deplasmanlarda alınacak galibiyetler

Rize Bolu'yu yenmek istiyor
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Metin Diyadin, hafta sonu deplasmanda Boluspor ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Diyadin, yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'de deplasmanlarda alınacak galibiyetlerin çok önemli olduğunu belirterek, ''Önce Boluspor, ardından da Diyarbakırspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Her iki deplasmanın da zor geçeceğini biliyoruz. Öncelikle Boluspor maçını kayıpsız geçmeliyiz. Boluspor deplasmanında kazanmak istiyoruz'' dedi.

Boluspor'un ilk üç haftada aldığı 1 puanın kimseyi aldatmaması gerektiğini ifade eden Diyadin, ''Boluspor kaliteli kadroya sahip. Onlar da ilk galibiyetlerini bize karşı almak isteyeceklerdir. Ancak, Süper Lige yükselme mücadelesinde deplasmanda alacağımız sonuçların önemini biliyoruz. Buna göre kendimizi hazırlıyoruz'' diye konuştu.

Öte yandan yeşil-mavili ekip, Boluspor maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Çalışmaya bütün futbolcular katıldı.

Bu arada yeşil-mavililer, Brezilya'nın Palmeiras takımında forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Wellington Ferreira Gomes Sobrinho'yu denenmek üzere Rize'ye getirdi. Yeşil-mavili ekiple idmana çıkan Gomes ile ilgili kararı Diyadin ay sonunda verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler