Rıza Çalımbay’dan Trabzonspor ile oynanacak final öncesi açıklamalar

Rıza Çalımbay, Trabzonspor ile karşılaşacakları Süper Kupa Final karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rıza Çalımbay’dan Trabzonspor ile oynanacak final öncesi açıklamalar

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un 30 Temmuz Cumartesi günü saat 20:45’te oynayacağı Süper Kupa Final maçı öncesi iki takım teknik direktörü de açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay, karşılaşma öncesi Trabzonspor’u değerlendirdi.

Çalımbay açıklamalarında "Biz kupayla bitirdik ligi. Tekrar kupayla sezonu açmış olacağız inşallah. Takım olarak hazırız. Tek hedefimiz kupayı kazanmak. Oyuncularımız için de bunu başarmak çok önemli.  Ligden önce iyi bir motivasyon olacak bizim için. Karşımızdaki şampiyon takım ve oyuncu anlamında iyi takviyeleri yapılan bir takım. Bizim en büyük sıkıntımız transferlerimizi yetiştiremedik ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

"Mükemmel geçmesini istiyoruz"
"Herseyden önce yeni bir sezona başlıyoruz. Herkese başarılar diliyorum. Mükemmel bir şekilde geçmesini istiyoruz. 3 senedir avrupaya gidiyoruz bu sene de inşallah başarılı olup Avrupa nin kapılarını tekrar açarız. Bu kupalar önemli birsey. Yönetim ve camia açısından çok önemli.  Bunun için de hazırlıklar yaptık. Takımının oynayacağı bu ilk maçta iyi bir şekilde oynatip kazanmak hedefimiz. Çok yaraftarin geleceğine inanıyorum. Tek hedefimiz kazanmak inşallah öyle olur"

"Transfer şart"
"Her zaman yaptığımız gibi kondisyona dayalı çalışmaydı. Biz çalışma açısından hiçbir sıkıntı yaşamadık. 9 oyuncu gitti, 3 tane oyuncu aldık ve alternatifsiz kaldık. Bu konuda sıkıntılarımız var ve transfer yapmamız gerekiyor. Biz hem Avrupa hem de ligde oynayacağız . Biz iyi bir kadro kurmazsan hem Avrupa da hem ligde sıkıntılar yaşarız. Yönetimimiz bu konu için uğraşıyor. Giden arkadaşlarımızın yerine oyuncular alırsak daha iyi bir kadro kuracağız."diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler