Rıza Çalımbay açıklama yaptı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında emniyete çağırılarak bilgisine başvurulduğu yönünde çıkan haberleri yalanlayarak ne emniyetten ne de savcılıktan kendisine bir çağrıda bulunulmadığını belirt

Rıza Çalımbay açıklama yaptı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında emniyete çağırılarak bilgisine başvurulduğu yönünde çıkan haberleri yalanlayarak ne emniyetten ne de savcılıktan kendisine bir çağrıda bulunulmadığını belirtti.

Kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan Sivsaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay basında şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında bilgisine başvurulmak üzere emniyete çağırıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek,  "Son günlerde basında hakkımda çıkan haberlerde futbolda şike iddiası yönelik soruşturmada bilgime başvurulmak için emniyete çağrıldığım şeklinde haberler çıkmaktadır. Hakkımda çıkan bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şahsıma, bugüne kadar gerek emniyetten, gerek savcılıktan bir çağrıda bulunulmamıştır. Takımımla beraber Avusturya kampında çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Kamuoyuna saygıyla arz ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler