Rigobert Song'un fedakarlığı

Turkcell Süper Ligi lideri Trabzonspor, hafta sonu sahasında Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.      Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, izinli olan Song ve elinde kırık meydana g

Rigobert Song'un fedakarlığı

Turkcell Süper Ligi lideri Trabzonspor, hafta sonu sahasında Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
    

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, izinli olan Song ve elinde kırık meydana gelen Tolga katılmazken, dizinde hafif sakatlığı bulunan Egemen ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.
    

Yanal, bordo-mavili futbolculara idman boyunca kanatlardan yapılan ortalara gol ile şut çalışması yaptırdı. Yanal, hata yapan oyunculara sık sık uyarılarda bulundu.
    
     -SONG'UN FEDAKARLIĞI- 

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Rigobert Song'un kayınbiraderinin dün Kamerun'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.
    

Aldığı acı haber sonrası oldukça üzülen Song'un, kayınbiraderinin cenazesine, bordo-mavili takımın ligde ve kupada oynayacağı maçları düşünerek gitmediği kaydedildi.
    

 Song'un, eşini Kamerun'a gönderdiği ve bu akşam bordo-mavili takımın antrenmanına katılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler