Rigobert Song'a nazar değdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın tüm maçlarda forma verdiği istikrar abidesi Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song, Beşiktaş ve Denizlispor maçlarında yaptığı savunma hataları ile eski performansını aratır oldu. Beşiktaş maçında Bobo'yu Deniz

Rigobert Song'a nazar değdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın tüm maçlarda forma verdiği istikrar abidesi Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song, Beşiktaş ve Denizlispor maçlarında yaptığı savunma hataları ile eski performansını aratır oldu.

Beşiktaş maçında Bobo'yu Denizlispor maçında ise Roberts'ı, hava topunda kaçıran deneyimli savunma oyuncusu puan kaybı yaşanmasında önemli bir etken oldu.

Trabzonspor'un sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiği Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song, bu sezon bordo-mavili takımın oynadığı tüm lig ve Fortis Türkiye Kupası maçlarında forma giydi. 21 lig ve 3'de Fortis Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 24 resmi müsabakada forma giyen savunma oyuncusu bordo-mavili takımın tüm maçlarında forma giyen tek oyuncusu oldu. 2 bin 160 dakika sahada kalan savunma oyuncusu ilerleyen yaşına rağmen ortaya koyduğu performansı ve karekteri ile beğeni kazanırken son haftalarda yaptığı savunma hataları ile "Song'a nazar mı değdi ?" sorusu akıllara gelmeye başladı.

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında oynanan Beşiktaş maçında ceza sahası içinde marke ettiği Bobo'yu ve Denizlispor maçında ise Roberts hava topunda kaçıran deneyimli savunma oyuncusu puan kayıplarının yaşanmasında önemli bir etken oldu. Benzer iki pozisyonda hava toplarında rakiplerini kaçıran Song'un arka arkaya aynı hataları yapması deneyimli oyuncunun yorgun olmasına bağlandı. Savunma gibi zor bir mevkiide görev yapan ve tüm maçlarda forma giyen oyuncunun yorgunluğun vermiş olduğu motivasyon bozukluğu nedeniyle kritik pozisyonlara müdahale etmekte zorlandığı belirtiliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Denizlispor maçında yenilen golleri ve pozisyon duruşlarını yardımcılarına not ettirirken, Ankaragücü maçıyla başlayan, Beşiktaş maçı ve son olarak da Denizlispor maçında suyüzüne çıkan düşüşün ardından takım içersinde bir değişiklik yapıp yapmayacağı ve bazı oyuncuları dinlendirip dinlendirmeyeceği ise Antalyaspor maçı hazırlıklarında sırasında oyuncuların göstereceği performans sonrası karar vermesi bekleniyor. Bordo-mavili takımda yedek bekleyen oyuncuların hazır durumda olmaları ise teknik direktör Ersun Yanal'ın işini kolaylaştırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor