Rıfat Dedeoğlu'na Anma Töreni

Trabzonspor'un kurucu başkanlarından Rıfat Dedeoğlu, Sülüklü Mezarlığı'nda mezarı başında anma töreni yapıldı.

Rıfat Dedeoğlu'na Anma Töreni


Trabzonspor'un kurucu başkanlarından Rıfat Dedeoğlu, Sülüklü Mezarlığı'nda mezarı başında anma töreni yapıldı.

Anma törenine Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, Salih Erdem, Divan Genel Kurul Üyesi Selahattin Ahıskalı, eski başkan yardımcılarından Taylan Üner, eski kulüp genel sekreteri Ali Özbak ve eski yöneticilerden Ahmet Çubukçu katıldı.

Tören sonrası bir konuşma yapan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, yapılan törenin hayatını kaybeden kurucu, yönetici, teknik heyet ve futbolcuları anmak amaçlı olduğunu belirterek, Şuana kadar aramızdan ayrılan 11 kurucu, 35 yönetici ve kulübe hizmet etmiş herkesi anmak için burada toplandık. Bu kulübü kuranların bizde hakkı var. Onlar bu kulübü kurarak başarılar elde ettiler. Bizde onlara layık olmalıyız. Bıraktıkları mirası başarıyla yaşatmamız gerekir. Ancak şuanda sahada kaybettiklerimizin yanı sıra sosyal olarak da büyük bir zafiyet içerisindeyiz. Dün yapılan etkinlikler bunun bir göstergesi. Burada yatanlar kadar dünkü etkinliklerde yer alan yönetici yoktu. Yönetim kurulundan isteğim sosyal faaliyetlere biraz daha önem verilmesidir dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor