Rıdvan-Oğuz istedi Yanal gitti!

Futbol Federasyonu tarafından görevine son verilen ve o günden bu yana konuyla ilgili hiçbir soruya cevap vermeyen Ersun Yanal bugün ilk kez konuştu.Yanal, görevden alınış biçiminin kendisini üzdüğünü ancak Almanya ve Azarbeycan milli maçlarının bitimine

Rıdvan-Oğuz istedi Yanal gitti!

Futbol Federasyonu tarafından görevine son verilen ve o günden bu yana konuyla ilgili hiçbir soruya cevap vermeyen Ersun Yanal bugün ilk kez konuştu.

Yanal, görevden alınış biçiminin kendisini üzdüğünü ancak Almanya ve Azarbeycan milli maçlarının bitimine kadar konuşmayacağını belirterek, “Ancak Rıdvan hoca konusunda mutlaka konuşmam ve konuya açıklık getirmem gerekir. Bugün bir gazetede benim görevime son verilmesine neden olan kişilerden biri olarak Rıdvan hocayı da işaret ettiğim iddia edilmiş.

Böyle bir şeyin söz konusu olması mümkün değil. Çünkü Rıdvan hoca benim hayattaki en yakın dostlarımdan biridir. O benim canım ciğerimdir. Benim düşüncem olarak Rıdvan hoca konusunda yazılan bu senaryo şu görevden alınış olayımdaki süreçte beni en çok üzen hadise oldu. Görevden alınmam bile benim bu kadar moralimi bozmamıştı” açıklamasını yaptı.

Yanal, bu olayın hem Rıdvan hocayı hem de kendisini yıpratmak için planlı bir oyun olduğunu düşündüğünü belirterek, “İlginç ve tuhaf olaylar oluyor. Konuşulacak çok şey var. Anlatılacak çok konu var. Ama bunların şimdi yeri ve zamanı değil. Şu anda milli takımımızı konuşma onlara moral verme zamanıdır.

Farklı bir konu gündemi dolayısıyla milli takım futbolcularını ve teknik kadrosunu da etkiler. Duygularla haraket etmememiz lazım. Son günlerde bazı gelişmelere üzüldüm ama bugün çok daha üzgünüm. Rıdvan hoca ile ilgili yazıyı duyunca hemen kendisini aradım. Zaten kendisi de “hocam beni seni tanıyorum, bir şey izah etmene gerek yok” dedi.

Dediğim gibi Rıdvan hoca benim canım ciğerimdir. Böyle bir yaklaşımın nerden ve nasıl kaynaklandığını ve federasyondaki 1.5 yıllık süreçte neler olduğunu, neler yaptığımızı ve nelerle karşılaştığımızı her şeyi inşallah önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor