Rıdvan dilman'den sert sözler

A Milli Takım'da Gökhan Töre'nin, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekmesi olayının yankıları sürüyor. NTVSpor'da yorumculuk yapann Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında yaptığı değerlendirmelerde Fatih Terim'in Gökhan Töre'yi milli takıma alması

Rıdvan dilman'den sert sözler
A Milli Takım'da Gökhan Töre'nin, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekmesi olayının yankıları sürüyor. NTVSpor'da yorumculuk yapann Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında yaptığı değerlendirmelerde Fatih Terim'in Gökhan Töre'yi milli takıma alması kararına tepki gösterirken, 3 oyuncunun da bir daha milli formayı giymemesi gerektiğini belirtti.
 
Yaşanan olayın çok ağır olduğunu kaydeden eski milli oyuncu, "Gökhan Töre olayı yaşandı ve bu çok gündemde oldu. Fatih hoca, 'evlattır niye kaybedelim' diyor. Ama ben de diyorum ki, bir daha 3'ünü de almam. Tabanca çekilmez, ama gençtir, aramıştır diğer çocukları, kabul etmemiştir özürlerini. Fatih hoca şurada hata yapıyor, alma 3'ünü de. Uzaya mı çıkaracaklar bu takımı? Silah çekti ağır bir şeydir, almam bir daha 3'ünü de. Milli takım kapılarını kapatacaksın abi. O gelirse, ben gelmem falan, öyle bir şey yok. Pele olsan ne yazar? Gelmeyin bir daha milli takıma kardeşim" ifadelerini kullandı.
 
"MİLLİ TAKIM BAŞKA BİR ŞEY"
 
Dilmen, futbol oynadığı dönemde sakat sakat oynadığını kaydederken, "Benim omzumda bir kırık var. Fatih hoca da Piontek'in yardımcısı. İzlanda ile hazırlık maçı, yalvardım hocaya oynamak için. Bir daha kırıldı kolum. Hakikaten milli takım başka bir şey" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor