Ribas: Anlatılanlara göre Trabzon!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması öncesi Brezilyalı Diego Ribas, Teknik Direktör İsmail Kartal‘a mesaj gönderdi."OYNATIP OYNATMAMA KARARI KARTAL'IN"Diego Ribas, Trabzon

Ribas: Anlatılanlara göre Trabzon!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması öncesi Brezilyalı Diego Ribas, Teknik Direktör İsmail Kartal‘a mesaj gönderdi.

"OYNATIP OYNATMAMA KARARI KARTAL'IN"

Diego Ribas, Trabzonspor deplasmanında görev verilmesi halinde oynamaya hazır olduğunu söyledi. Zorlu karşılaşma hakkında konuşan Brezilyalı yıldız “Başımızda bir antrenör var. Oynatıp oynatmama kararı onundur. İdmanlarda iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Görev verilmesi halinde elinden geleni yapmaya hazırım” dedi.

"ZOR DEPLASMAN OLACAK"

Arkadaşlarının Trabzon deplasmanını kendisine anlattığı söyleyen Diego “Çok özel bir atmosfer olacağına eminim. Anlatılanlara göre zor bir deplasman olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İstanbul’a üç puanı alarak döneceğiz” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler