Reto Ziegler'de son durum

Trabzonspor'un transfer görüşmeleri yaptığı ve kulübü Juventus ile tüm sorunları çözdüğü Reto Ziegler transferinde yaşanan pürüz şu ana kadar aşılamadı.Daha önce Kulübü ve kendisi ile her konuda anlaşılan Ziegler'in son anda Trabzonspor'a gelmek istemediğ

Reto Ziegler'de son durum

Trabzonspor'un transfer görüşmeleri yaptığı ve kulübü Juventus ile tüm sorunları çözdüğü Reto Ziegler transferinde yaşanan pürüz şu ana kadar aşılamadı.

Daha önce Kulübü ve kendisi ile her konuda anlaşılan Ziegler'in son anda Trabzonspor'a gelmek istemediği öğrenildi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener haber61 spor servisine yaptığı açıklamada transferde ismi geçen futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu

Hasan Yener Trabzonspor'a transferi kesinleşmiş gibi görünen Ziegler'in Trabzonspor'a gelmeye pek sıcak bakmadığını söyledi.

Yener, Futbolcunun son anda verdiği bu karara ne sebep olduğunu bilmediklerini, görüşmelerin devam ettiğini ancak futbolcunun kararından dönmesinin zor gibi göründüğünü de sözlerine ekledi.

Öte yandan Yener, Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Brezilyalı Stoper Fabricio Silva Dornellas ile ilgili Trabzonspor kulübünün transfere pek sıcak bakmadığını, buna gerekçe olarak da futbolcu ile ilgili yapılan araştırmalarda bazı olumsuzlukların olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor