Resmen Trabzonsporlu oldular

Trabzonspor'da bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde imza töreni düzenlendi.1461 Trabzon'dan devre arası kampına çağırılan Göhkan Alsan ve Mustafa Akbaş ile Kasımpaşaspor'dan transfer edilen Trabzonlu oyuncu Şahin Aygüneş düzenlenen törenle Bordo mavili ku

Resmen Trabzonsporlu oldular

Trabzonspor'da bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde imza töreni düzenlendi.

1461 Trabzon'dan devre arası kampına çağırılan Göhkan Alsan ve Mustafa Akbaş ile Kasımpaşaspor'dan transfer edilen Trabzonlu oyuncu Şahin Aygüneş düzenlenen törenle Bordo mavili kulübe imza attılar.

İmza törenine Katılan, Başkan yardımcısı Ali Kemal Başaran "bu imza törenini Trabzonspor'un altyapıya dönüşümü olarak alabilirsiniz .Trabzonspor bu dönem 4-5 oyuncusunu alt yapıdan  almıştı. Bunlardan 3 oyuncu daha kadroya dahil edildi. Alt yapıdan gelen oyuncuların yanında Şahin'de aramıza katıldı. O da Trabzonlu bir oyuncu. Onu da kendimizden ayırmıyoruz. Kendilerini zaten izliyorduk. Şahin'in kökeni Sürmeneli onuda bağrımıza basıyoruz. Onlara A takımda başarılar diliyorum. Bizde üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya çalışacağız" dedi.

Şahin Aygüneş imza töreninde yaptığı konuşmada "Bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Benim için burada oynamak çok büyük bir onur. İnşallah Trabzonspor'da çok faydalı olurum ve uzun seneler burada kalırım.

Şahin Aygüneş kendisine yöneltilen Kasımpaşaspor'da son zamanlarda neden oynamadığı ile ilgili soruya 4,5 senedir Kasımpaşa'dayım 3 senedir bütün maçlarda oynadım. Sonra sakatlık geçirdim. Çapraz bağlarımdan bir sakatlık geçirdim. O nedenle oynayadmadım. Ben Kasımpaşa'da her zaman çok verimli oldum. İstatistiklerinde bunu gösteriyor. Bende Almanya'da yaptığım tedavi sonucu iyileştim. ve Trabzonspor'a geldim burada da faydalı olacağımı düşünüyorum" şeklinde veap verdi.

İmza töreninde konuşan Mustafa Akbaş, "Taraftarı olduğun bir takıma imza atmak benim için çok büyük bir onur. İnşallah formanın hakkını veririm. 1461 Trabzon'daki arkadaşlarımızın önünü akçmak burada başarılı olup formayı bir daha çıkarmamak istiyorum" dedi.

Gökhan Alsan ise konuşmasında "hayallerim gerçekleştiği için çok mutluyum. Trabzonspor forması ile başarılı olmak ve şampiyonluk yaşamak istiyorum. Şuanda yapacağımız tekşey çok çalışıp forma şansı yakalamak.

Gökhan Alsan sakatlığı ile ilgili sorulan soruya "Doktorlar eşliğinde çalışmalarım sürüyor. Pazartesi güünü takımla birlikte çalışmalara başlayacağız" dedi.

Ayrıca oyunculardan Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş Trabzonspor'a 4,5 yıl imza atarken Şahin Aygüneş ise 3,5 yıl imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor