Real Madrid Roma'yı yıktı!

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında Roma, ev sahibi Real Madrid'e oranla hücumda çok daha etkili oldu.

Real Madrid Roma'yı yıktı!
Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında Roma, ev sahibi Real Madrid'e oranla hücumda çok daha etkili oldu. İtalyan takımı, 14. dakikada Dzeko ve 28. dakikada Salah ile gole çok yaklaşsa da kaleci Keylor Navas'ı geçmeyi başaramadı. Karşılıklı ataklarla temposu oldukça yüksek geçen ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

PERDEYİ RONALDO AÇTI

Cristiano Ronaldo, 64. dakikada Lucas Vazquez'in asistinde topu ağlara göndererek İspanyol takımını 1-0 öne geçirdi. Şampiyonlar Ligi kariyerinde 90. golünü atan Portekizli yıldız futbolcu, 68. dakikada James'in ayağından gelen ikinci golün de asistini yaptı. 88. dakikada Roma adına gelişen atakta Perotti'nin şutunda top direkten döndü.

ÜST ÜSTE 6. KEZ ÇEYREK FİNALDE
Real Madrid, deplasmandaki ilk maçta olduğu gibi rövanşta da Roma'yı 2-0 yenerek üst üste 6. sezonda adını çeyrek finale yazdırdı. İspanyol ekibi ayrıca, 1987'de Maradonalı Napoli'yi eledikten 29 yıl sonra ilk kez bir İtalyan takımını Avrupa'da elemeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor