Real Madrid Levante

Benzema, James Rodriguez, Ramos, Modric gibi isimlerin sakatlığı nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada Real Madrid evinde Levante’yi ağırladı. Tribünler, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan Raul’a sevgi gösterilerinde bulunurken, Ronaldo da dör

Real Madrid Levante

Benzema, James Rodriguez, Ramos, Modric gibi isimlerin sakatlığı nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada Real Madrid evinde Levante’yi ağırladı. Tribünler, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan Raul’a sevgi gösterilerinde bulunurken, Ronaldo da dördüncü kazandığı altın ayakkabı ödülünü tribünlerle paylaştı.

Real Madrid 27’de, maça kaptan olarak çıkan Marcelo’nun golüyle 1-0 öne geçerken 30’da Ronaldo farkı ikiye çıkardı. Ronaldo bu golüyle (324) birlikte, Raul’un Real Madrid formasıyla attığı 323 golü geçerek Real Madrid tarihine geçti. Raul 323 gol için 710 maça çıkarken, Ronaldo ise 324 gol için sadece 310 maça çıktı. 

İlk yarı Real Madrid'in 2-0'lık üstünlüğü ile sona ererken 82'de oyuna sonradan giren Jese Rodriguez'in golüyle ev sahibi ekip farkı üçe çıkardı. 

Real Madrid aldığı bu galibiyetle 8 hafta sonunda puanını 18 yaptı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler