Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda şifresiz mi?

Real Madrid Bayern Münih karşılaşması bu akşam oynanacak. İşte maç öncesi son bilgiler

Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda şifresiz mi?

Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam nefes kesen bir maç oynanacak. Çeyrek final rövanşında Real Madrid Bayern Münih ile karşılaşacak. İlk maçta İspanyol ekibi deplasmanda rakibini 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu akşam oynanacak maçta yarı finale çakacak takım merakla bekleniyor

Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda?

Santiago Bernabeu'da oynanacak mücadeleyi Macar hakem Viktor Kassai yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak maçı TRT 1 ve Tivibuspor 2 canlı yayınlayacak.
Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda?


Maç öncesi son bilgiler

Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarındaki ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan takımların tamamı ikinci maçların ardından bir üst tura çıktı.

Bayern Münih ve Real Madrid, Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ndeki toplam 24. karşılaşmalarına hazırlanıyor. Bu eşleşmelerin 18'i Şampiyonlar Ligi döneminde gerçekleşirken, iki takım turnuva tarihinde en fazla karşılaşan takımlar oldu.

Bayern Münih ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında 10 kez karşılaştı ve iki taraf da beşer kez turu geçen taraf oldu.

Bayern Münih, Real Madrid deplasmanına konuk olduğu son beş maçı ve son 10 resmi maçın sekizini kaybetti (2G). Bayern'in Bernabeu'daki son galibiyeti Mayıs 2001'de Giovane Elber'in golüyle gelmişti.

Real Madrid son altı sezondur Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalıyor. Bu maçın ardından yine yarı finale yükselirlerse bu alanda turnuvanın rekorunu kırmış olacaklar.

2010/11 sezonunun başından bu yana Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Santiago Bernabeu'da oynadığı 40 maçın 34'ünü kazandı (4B 2M). Real bu sürede sadece Barcelona'ya (Nisan 2011, 0-2) ve Schalke'ye yenildi (Mart 2015, 3-4).

Real Madrid iç sahadaki son 34 Şampiyonlar Ligi maçında rakiplerine gol atmayı başardı ve bu alanda turnuvada halen devam eden en uzun seriye sahip. Bu statta Şampiyonlar Ligi'nde gol yemeyen son takım Barcelona'ydı (Nisan 2011).

Real Madrid, Juventus ile birlikte bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde henüz maç kaybetmeyen iki takımdan biri (6G 3B). Real, ayrıca eleme turlarındaki son 11 maçının sadece birini kaybetti (7G 3B), o maçta da rakipleri Wolfsburg'tu (Nisan 2016).
Real Madrid bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki dokuz maçının tamamında en az ikişer gol attı, ancak bu maçların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı.

Real Madrid bu sezon eleme turlarında oynadığı üç maçta da ilk golü yemesine rağmen sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bayern Münih altı sezondur Şampyionlar Ligi'nde çeyrek finale kalmayı başardı ve son beş sezonda da yarı finale çıktı.

Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 maçın hiçbiri berabere sonuçlanmadı (7G 4M). Bayern, turnuvada en son Nisan 2016'da Benfica ile berabere kaldı (2-2).

Bayern Münih, eşleşmenin ilk maçında kalesinde 12 isabetli şut gördü. Bu, Opta'nın Şampiyonlar Ligi'ni analiz etmeye başladığı 2003/04 sezonundan bu yana takım adına en yüksek sayı.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son sekiz maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi.

Cristiano Ronaldo, kulüp kariyerinde Avrupa kupalarında 100 gol atan ilk oyuncu oldu. Ronaldo, eleme turlarında maç başına 0.72 gol ortalamasıyla oynarken (64 maç 46 gol), grup maçlarındaki ortalaması biraz daha düşük (0.71).

Sergio Ramos'un Şampiyonlar Ligi'nde attığı son altı golün tamamı eleme turlarında geldi. Ramos bu maçta forma giyerse turnuvadaki 100. maçına çıkacak.

Robert Lewandowski, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son üç maçta da gol attı (üç gol). Lewandowski'nin turnuvada arka arkaya dört maçta golü yok.

Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı son üç gol Arturo Vidal'den geldi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler