Real Madrid 8-0 Malmö Geniş Özet

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en gollü maçı Real Madrid ile Malmö arasında oynandı. Cristiano Ronaldo'nun 4 gol atarak şov yaptığı karşılapşmada İspanyol ekibi rakibini 8-0 mağlup etmeyi başardı. Dün akşam gol rekorunun da kırıldığı Real Madrid Malmö

Real Madrid 8-0 Malmö Geniş Özet

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en gollü maçı Real Madrid ile Malmö arasında oynandı.

Cristiano Ronaldo'nun 4 gol atarak şov yaptığı karşılapşmada İspanyol ekibi rakibini 8-0 mağlup etmeyi başardı. Dün akşam gol rekorunun da kırıldığı Real Madrid Malmö maçında Real Madrid Malmö'ye tam 8 gol attı.İspanyol ekip, Malmö'yü 8-0 yenerek Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı galibiyeti rekorunu Liverpool ile paylaştı. Real Madrid bu galibiyetin ardından Şampiyonlar Ligi A grubunda puanını 16'ya yükselterek gruptan lider olarak çıkmayı başarırken Malmö ise 3 puanla 4. olarak Avrupa sahnesinden çekildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu karşılaşmasında İsveç'in Malmö takımını 8-0 yenen Real Madrid, turnuva tarihinin en farklı galibiyeti rekorunu egale etti.Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ettiği Malmö'yü Cristiano Ronaldo (4), Karim Benzema (3) ve Mateo Kovacic ile bulduğu gollerle 8-0 yendi.

Böylece Real Madrid, 2007-08 sezonunda İngiliz ekibi Liverpool'un, konuk ettiği Beşiktaş'ı 8-0 mağlup ettiği maçta, Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı galibiyeti olarak kayıtlara geçen bu rekoru, İngiliz temsilcisiyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor