Randevu alamayınca havalanına koştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu gün Trabzona geldi.Bir dizi açılış yapacak olan Erdoğan saat 16 30 da da Trabzonlulara hitap edecekToplu açılışlar için Trabzon’a gelen  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havalimanı Vip Salonunda karşılayanlar arasında Trabzons

Randevu alamayınca havalanına koştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu gün Trabzona geldi.Bir dizi açılış yapacak olan Erdoğan saat 16 30 da da Trabzonlulara hitap edecek

Toplu açılışlar için Trabzon’a gelen  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havalimanı Vip Salonunda karşılayanlar arasında Trabzonspor kulübü başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’da vardı.

Trabzonspor Başkanı sıfatıyla gerek Başbakanlığı ve gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde her fırsatta Recep Tayyip Erdoğan ile  görüşmek isteyen Trabzonspor Kulübü başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu tutumu taraftarlar tarafından eleştirilere neden oluyor.

Trabzonspor Başkanlığı ünvanını kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile her fırsatta bir araya gelmeye çalışan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile Trabzon havalimanın da ne görüştüğü ve hangi beklenti içerisinde olduğu da merak ediliyor.

Bilindiği gibi  Trabzonspor kulübü yönetimi Gençlerbirliği maçı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etmiş ancak bu talebe olumsuz yanıt verilmişti.

Öte yandan Hacıosmanoğlu karşılamadı yalnız değildi. Trabzonspor MP Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu ve kulübün sponsoru iş adamı Muharrem Usta da vardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor