Rakipler bile Yattara için üzgün

Trabzonsporlu oyuncunun Katar'a transfer olmasına sadece Bordo-Mavili taraftarlar değil, diğer futbolseverler de üzüldü. G.Saraylılar, F.Bahçeliler ve Beşiktaşlılar, Yattara'nın gidişiyle ligin kalitesinin düşeceğini öne sürdüler. Gineli yıldızın Trabzons

Rakipler bile Yattara için üzgün
Trabzonsporlu oyuncunun Katar'a transfer olmasına sadece Bordo-Mavili taraftarlar değil, diğer futbolseverler de üzüldü. G.Saraylılar, F.Bahçeliler ve Beşiktaşlılar, Yattara'nın gidişiyle ligin kalitesinin düşeceğini öne sürdüler.

Gineli yıldızın Trabzonspor'dan ayrılıp Katar'a gitmesine rakip takım taraftarları da üzüldü. Yattara'nın transfer haberlerinin altında yapılan yorumlarda, G.Saraylı olduğunu belirten bir taraftar "Ligin değeri yüzde 5 düştü" değerlendirmesini yaptı.

Bir F.Bahçeli ise "Yattara'nın gidişine Aurelio'nun gitmesi kadar üzüldüm" görüşüne yer verdi. Beşiktaşlı bir taraftar ise "Türkiye'de oynayan en kaliteli yabancıydı. Gitmemeliydi" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor