"Rakipler Avni Aker'den kolay çıkamayacak!"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, ligin ikinci haftasında sahalarında Fenerbahçe ile yapacakları maçın seyircisiz oynama cezalarına denk gelmesine ilişkin, "Fenerbahçe ile seyircili oynamak isterdik.Taraftar açısından bakt

"Rakipler Avni Aker'den kolay çıkamayacak!"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, ligin ikinci haftasında sahalarında Fenerbahçe ile yapacakları maçın seyircisiz oynama cezalarına denk gelmesine ilişkin, "Fenerbahçe ile seyircili oynamak isterdik.Taraftar açısından baktığımızda üzüntü verici" dedi.

Aslan,  yaptığı açıklamada, 2014-2015 futbol sezonu fikstürünün hayırlı olması temennisinde bulunarak, sezonu mutlu bir şekilde tamamlamayı istediklerini ifade etti.

Ligin ikinci haftasında Fenerbahçe ile sahalarında yapacakları karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasının üzücü olduğunu söyleyen Aslan, şöyle konuştu:

"Bütün futbol takımlarının en büyük gücü taraftardır. Geçen sezon Fenerbahçe maçında aldığımız ceza, Fenerbahçe maçına rastladı. Fenerbahçe maçını seyircili oynamak isterdik. Taraftar açısından baktığımızda üzüntü verici. Daha maça uzun bir süre var. Biz bu yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturma çabası içindeyiz. Hedefimiz için de Fenerbahçe'yi seyircili de seyircisiz de yenmek zorundayız. Seyircimizden yoksun olarak kazanma mücadelesi vereceğiz. Bu sezon oynadığımız futbolla rakiplerimiz Avni Aker'den kolay kolay çıkamayacaklar."

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmayı tribünlerden  kadın ve çocuk taraftarlar izleyebilecek. İki takım arasında geçen sezon 24. haftada oynanan karşılaşma 45+9. dakikada Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle devam ederken taraftarların çıkardığı olay nedeniyle tatil edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi 3-0 hükmen galip ilan etmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler