Rakip Lille'e bakın ne yaptı?

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, hafta içinde temsilcimiz Trabzonspor ile karşılaşacak olan Lille, evinde Lorient'i konuk ederken son dakikada gelen gole engel olamayınca bir puana razı oldu..Lille - Lorient: 1-134' Joe Cole [1 - 0]90' Monnet-Paq

Rakip Lille'e bakın ne yaptı?

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, hafta içinde temsilcimiz Trabzonspor ile karşılaşacak olan Lille, evinde Lorient'i konuk ederken son dakikada gelen gole engel olamayınca bir puana razı oldu..

Lille - Lorient: 1-1
34' Joe Cole [1 - 0]
90' Monnet-Paquet [1 - 1]

Lille
Landreau, Bonnart, Basa, Rozehnal, Beria, Balmont, Gueye, Obraniak, Cole, Jelen, Hazard

Lorient
Audard, Le Lan, Manga, Kone, Pedrinho, Coutadeur, Mvuemba, Romao, Jouffre, Emeghara, Aliadiere

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, hafta içinde temsilcimiz Trabzonspor ile karşılaşacak olan Lille, Fransa Ligue 1 Ligi'nde Lorient karşısında son dakika sürprizi yaşadı.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Lille, evinde Lorient’i konuk etti. Lille, Liverpool’dan transfer ettiği Joe Cole’un attığı golle öne geçerken, Lorient'in son dakikada gelen golüne engel olamayınca bir puana razı oldu.

Lille ve Lorient bu sonuçla puanlarını 13'e çıkardı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor