Rakip Karabük'te son durum

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Trabzonspor karşısında agresif ve dirençli futbol oynayacaklarını, puan ya da puanlar alabilmek için mücadele edeceklerini söyledi.Süper Toto Süper Lig'de, kendi sahasında Galatarasay ile 1-1 berabere kal

Rakip Karabük'te son durum

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Trabzonspor karşısında agresif ve dirençli futbol oynayacaklarını, puan ya da puanlar alabilmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Süper Toto Süper Lig'de, kendi sahasında Galatarasay ile 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor, yarın deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün öğle saatlerinde karayolu ile Ankara'ya gidecek olan Kardemir Karabükspor, Ankara'dan uçakla Trabzon'a geçecek.

Trabzonspor'un ligin en iyi takımlarından bir tanesi olduğunu söyleyen Yücel İldiz, "Ligde çok iyi karşılaşmalar oynamalarına rağmen istedikleri sonuçları alamadılar. Cumartesi gecesi çok zor bir karşılaşma olacak. Mutlak kazanmak isteyen Trabzonspor karşısında mücadele edeceğiz. İstediğimiz ve arzu ettiğimiz futbola yavaş yavaş ulaşmaya başladık. Şu anda eksiklerimiz var. Çabuk oynamamız gerekiyor. Forvet hattında daha dirençli ve agresif oynamamız lazım. Trabzon'dan puan ya da puanlar almak adına her şeyi yapacağız" dedi.

Takımdaki sakat futbolcuların çokluğundan yakınan Yücel İldiz, "Deumi ve Erkan'ın sakatlıkları var. Muhammet'in sakatlığı devam ediyor. Sinan Kaloğlu ise milli maçlardan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Şenol'un ise hala eksikleri var. Cernat'ın bileğinde hafif bir sakatlığı var ve onu kontrol amaçlı antrenmana çıkarmadık. Bu yüzden de nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağımızı şu anda düşünmedik. Neticede 11 kişi sahayı çıkıp mücadele edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor