Rakip kadro kurmada sıkıntılı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı öncesi eksik futbolcular nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşadıklarını, PAF takımdan bir futbolcuyu kadroya dahil ettiklerini söyledi. Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Dir

Rakip kadro kurmada sıkıntılı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı öncesi eksik futbolcular nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşadıklarını, PAF takımdan bir futbolcuyu kadroya dahil ettiklerini söyledi.

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu sezon oluşturduğu ideal 11'deki futbolcuların sakat ve cezalı duruma düşmesinden dolayı büyük sıkıntı yaşadığını belirterek, "Kurduğum takımın eksik olması, benim en büyük dezavantajım. İddia ediyorum, eğer Beşiktaş maçında Anderson ve Bülent, Konyaspor maçında Anderson ile Vucka olsaydı, bu maçlar çok değişik olacaktı. Ama elimiz kolumuz bağlı oluyor. Konyaspor maçında elimde ne kadar forvet varsa, hepsini oynattım.

Eğer belki Serkan sakatlanmasaydı, bir forvet daha sokacaktım. Mecburen değişiklik yapıyorsunuz" diye konuştu.

En büyük sıkıntıyı bu hafta yaşadığını ifade eden Çalımbay, "Trabzonspor maçında Serkan, Murat Önür, Vucka, Saffet yok. Şu anda çok büyük sıkıntı içindeyiz. Sıkıntılı bir anda da Trabzon gibi zor bir deplasmana gidiyoruz. Trabzonspor'un da şu anda hakemler üzerinde kurduğu bir baskı var. Aynı şeyler bizim de başımıza geldi. Bir sürü hakem hataları bize de yapıldı. Biz de zor durumda kaldık. Ama şu bir gerçek, çok büyük bir sıkıntı içinde Trabzon'a gidiyoruz. Yani şu anda kadromuzda çok fazla eksiğimiz

var. PAF takımdan Hüseyin'i kadromuza aldık. Duruma göre, belki onu da 18'e alabileceğiz" diye konuştu.

Devre arasında orta saha ve defansa 5 sağlam oyuncu almayı planladıklarını dile getiren Çalımbay, "Trabzonspor maçından sonra ilk yarının sona ermesiyle devre arası çalışma ve takviye olarak her türlü tedbirimizi almak zorundayız ki, ikinci yarı sıkıntı yaşamayalım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor